Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz lajafix #9619 üzenetére

    Valószínűleg az akksi lesz a ludas, mert este "feltöltöttem", reggel mentem 2 karikát a városban, működött, na mondom még egy hétvégi párszáz kilométert kibír. Hát nem...mikor indultunk volna, megint megadta magát. Pedig összesen 4 indítást kellett addig kiszolgálnia. Úgyhogy most szüleim tizenéves fullextrás Octaviajával vagyunk rokonlátogatóban, és hát fájó a minőségérzetbeli különbség a fiatalabb, 2005-ös Fiestámhoz képest. Na de nem ragozom, ezután már a Skoda is kezdte a spórolást... :U

    Na de akad még egy kérdésem. 2 éve Tungsram Megalight Ultra +120% izzókat használok, átlagban fél-1 évet bírnak, elégedett vagyok vele. Legutóbb a Bárdinál csak +130%-os volt, hát őszintén szólva érdemi különbséget nem tapasztaltam. Viszont a szerelőm távozott külföldre, így a Bárdi kedvezményem is ugrott, most webshopból már kicsit szabadabb a választás.

    Gondolkodom, hogy visszatérek a 120-asra, párban 3.490,- Ft. Amin még dilemmázok, az az Osram Night Breaker Unlimited, párban 4.390,- forintért. Ami biztos, hogy kicsit fehérebb, élettartam meg úgyis lutri. Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák