Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz szami777 #23288 üzenetére

    Volt talán a kettővel ezelőtti forza monthlyban, hogy a két fejlesztő meg a bögyösebbik streamer csaj végignyomtak egy ilyen 7 körből álló szuper7-et. Egyetlen értelmes pályát nem tett be nekik. Amit azok összeszenvedtek, hogy egyetlen negatív jelzőt ne használjanak, az alatt a bő 10 perc alatt, az nem volt semmi. :D Nyilván a játékosokba nem állhattak bele azért, mert az összes pálya ilyen nyomd a gázt és ugrass, vagy menj végig a pályán jellegű volt, mert ők is pontosan tudták, hogy ennyi lehetőségből mást nem nagyon lehet kihozni. Van egy olyan tippem, hogy nem ők döntötték el, hogy ez ilyen állapotban kimenjen.
    Közben beszéltek a super7 high stakesről, ami kb. annyi lesz, hogy kapsz egymás után valamennyi super7 kihívást, aztán ahogy nyersz, egyre több nyereményed lesz, de ha egyet buksz akkor nullázódik. Valami három próbálkozási lehetőség/pálya lesz majd. Sajnos a szar akkor is szar marad, ha többet lehet nyerni. :W

    peterkeT: Szerintem az Eliminator teljesen jó. Az ötlet is egyedi volt, és a megvalósításba se csúszott semmi hiba. Ennél a szuper7-nél viszont a Stunts többet tudott 1990-ben.

Új hozzászólás Aktív témák