Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    Van egy komoly gondom a Mytek 192-vel. Tegnap hallottam egy elég hangos pukkanást a jobb hangszóró felől. Azóta a jobb hangszóróba mindenféle digitális zajok keverednek. Zúgást hallok, ha megy bármilyen net forgalom, kerreg, ha görgetem a böngésző ablakát, csörömpöl, ha mozgatom az egeret, de még a játék fps-e is behallatszik. Csak a jobb oldalról érkezik, a bal oldal tökéletes. A jelenség csak akkor van jelen, ha a számítógép és a DAC össze van kötve. De az már mindegy hogyan. Csinálja USB2-n, csinálja FW-n, és csinálja az alaplapi SPDIF kimenetről is. Ha viszont egyik sincs bekötve, akkor nem csinálja. (Ha nincs semmilyen aktív bemenet, nyilván a központi vezérlő lekapcsolja a kimenetet.)

    Leszedtem a fedelét, és kerestem valami kondit, mert arra gyanakodtam, de nem találtam semmi púposat. Találtam ellenben 2db púpos Axicom P2 relét.

    Csináltam egy fotót az analóg részről: itt középen jól látszik a két púpos relé, és van egy magányos ugyanolyan relé a bal oldalon, ami viszont nem púpos. Még mindig a kondikra gyanakszom, de semmi sem látszik kívülről.

    Ötlet?

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák