Új hozzászólás Aktív témák

  • Az-X

    őstag

    Sziasztok! :) 2 év alatt elkészült végre a DAC-om. Szeretném megköszönni mindnyájatoknak akik segítettetek. Pár szóban leírom azoknak akik ilyen távlatból már nem tudnak követni:

    Az alap egy akkori közepes kínai DAC, két darab WM8741 IC-vel. A gyári tápot nem rendeltem meg hozzá, csak a készülékházat. A terv az volt, hogy ledobok róla mindent amit csak lehet, és újra építem.

    Gyári panel:

    Első körben kapott egy tisztességes tápot... na jó lehet picit túllőttem a célon :D

    Aztán jöttek a kondi cserék. Először bekerültek a WIMA-k, majd jött a próbálkozás az elkókkal. Végül az tűnt a legjobbnak, hogy a digi rész Sanyo OS-CON-t kapott, az analóg rész pedig ELNA Silmic II-eseket. A kimeneten pedig van egy pár Elna Cerafine, de ezzel még lehet variálni fogok. Illetve először úgy gondoltam az USB-t nem fogom használni, aztán mégis. Így ehhez kell majd alkatrészt után rendelnem.

    Jött egy 3 tagú OPA teszt, a győztes nálam ezekből az LME 4986 lett, így végül Ő is maradt bent :)

    Normális RCA csatik, pici kábel elrendezés...

    Végül lezártam a dobozokat, és... :) Ok, biztosan lenne még mit finomítani... de már most is nagy élvezet a korábbi analóg kimeneteimhez képest :)

    Kíváncsi vagyok a DAC témában szakértők véleményére,építő jellegű kritikáira. Apró változtatásokat azért hajlandó lennék még meglépni :)

    :)

Új hozzászólás Aktív témák