Új hozzászólás Aktív témák

  • Voice24

    őstag

    válasz süti5 #1043 üzenetére

    Ha kevésbé húzod be a kart, a hajtás fordulata nem változik, csak az ékszíj lesz kevésbé feszes. Vagyis amikor úgy érzed, hogy ilyenkor lassabb, akkor annyi van, hogy elcsúszik az ékszíj a hajtáson, ami hosszú távon nem lesz jó. Az elején én is ugyanígy voltam vele, azóta nem variálok, ha hajtás van, akkor hajtás van, tövig húzom a kart ;] .
    Amúgy +1 szavazat arra, hogy kissé gyors a hajtás sebessége ezeknél a gépeknél. Az a sebesség nem fűnyírásra való, szabályosan sietni kell, ha tartani akarod vele a lépést. Egyenetlen talajon pedig ilyen sebességnél eléggé ugrabugrál a kicsike, a sietés mellett még egyenesben is kell tartani.
    Én (szégyen - nem szégyen) mostanában már nem nagyon használom a hajtást. Igaz, így kicsit nehezebb tolni, mint a hajtás nélküli gépeket, de nem futok a gép után,és talán biztosabb az eredmény is, ha nem száguld át a füvön. (főleg, ha nem 1-2 centit vágok le kétnaponta)
    Amúgy nincs valami maszek, házi módszer arra, hogy lassabb futásra vegyük rá a hajtást? Bár nyilván ilyen hozzányúlás után ugrana a gari, annyit meg nem biztos, hogy ér.

Új hozzászólás Aktív témák