Új hozzászólás Aktív témák

  • formula01

    aktív tag

    Pár éve monitort akartam vásárolni, az 1. monitoron kb 3 pixelhiba volt, és a ragasztó mentén világos képnél totál sárga volt a képernyő kb fél-1 centi szélesen végig az egyik oldalon. Visszaküldtem. Jött a második monitor, a képernyő kellős közepén volt egy fekete pixel, nem lehetett nem azt nézni, és olyan durva backlight bleed volt sötét képernyőnél, ami már közel sem az elfogadható kategória. Visszaküldtem. 3. monitor (ugyanolyan fajta mint az első) tökéletes lett.

    Rá 1 évre hangfal vásárlás: 1. Hangfal bal hangszórója nem adott hangot, csak sistergett, visszaküldtem, rendeltem másikat (ugyanolyant), az tökéletes volt.

    Tavaly egérvásárlás:
    Kezdem egy Deathadder v2 Pro-val. Bőven 30e+ ft-ért úgy recsegett a görgő, hogy konkrétan hangosabb volt, mint bármi körülöttem, visszaküldtem. Utána Orochi V2-re próbáltam rá, ha bedugtam a wifi dongle-t a gépbe, elment a gépen a net, a pár méteres körzetében meg szinte használhatatlan lett. Visszaküldtem. 3. Egy CM MM712 lett, szerencsére ezzel minden tökéletes

    Tavaly billentyű vásárlás: kb. 50k-s billentyűre ferdén volt felfestve a keycap, cserélték másikra, a második tökéletes lett.

    Amíg mindenből qrva sok pénzért gyártanak és árulnak ilyen szemét minőséget, addig nagyon is helye van a 14 napos visszaküldésnek. A fenti példákból is látható, hogy nem csak az utánanézés hiánya miatt kell visszaküldözni termékeket, pedig egyébként aztán marhára nem hiányzik nekem se a macera. Kész csoda, hogy tavaly mikor laptopot vásároltam azzal semmi probléma nem volt.

    Az persze más, amikor valaki abúzálja a rendszert, és úgy rendel meg valamit, hogy eleve tudja, hogy vissza fogja küldeni, vagy berendel minden szart, hogy aztán ahelyett, hogy a boltban próbálná ki, otthon tegye ugyanezt, és mondjuk a rendelt dolgok háromnegyedét visszaküldi. Ezeket kellene szűrni vagy büntetni valahogy, de ha erre meg könnyű lenne egy biztos módszert kitalálni, akkor az már valószínűleg létezne.

Új hozzászólás Aktív témák