Új hozzászólás Aktív témák

  • #45252096

    törölt tag

    válasz Szotyi222 #72026 üzenetére

    Igen, ma estetol ujra lehet kapni. En azert emeltem ki ezt a ket boltot, mert "rendes magyar kiskerek", nem trukkoznek a beszerzessel.

    677k - magyar gari/magyar bill/memoria csere+displayporta kikotve kozel 3080 teljesitmeny (RT-ben is hasonlo viselkedik, egyedul a DLSS hasznalatakor van komoly hatranya)

    #72010 k-adi: Igen nincs benne webcam, de szerintem ez jobb megoldas, mint egy vacak 720p modul, shutter nelkul. Amerikai honlapon elvileg az van, hogy a csomag egy 1080p kulso webcamt is tartalmaz, de szerintem nalunk azt nem adjak.

    Viszont sokkal nagyobb problema a random ujraindulas jelensege, amivel mostmar hivatalosan foglalkozik az ASUS. Eloszor azt mondtak, hogy hogy alaplap csere megoldja, de kiderult, hogy alaplapcsere utan is fenall a problema. Eleg valoszinu hogy ez valami driveres es/vagy bios problema lehet, mert az en ryzenes Lenovo laptopom is ezt csinalja.
    De nem mindenkinel jon elo, szoval a fene tudja.

    #72011k-adi: Teljesen egyetertek abban, hogy Jarrod igazodasi pont. Talan meg 3-4 hasonlo teszter van (Dave2D felek nem tartoznak ide), aki probalja komolyan csinalni.
    Viszont az bant, hogy fullhds G15-on nem jatszhatott volna 1440pben, szoval ha valaki a teszt alapjan vesz egy G15 AE-t, kicsereli a ramot, majd meglepodik, hogy mondjuk Tomb Raider csak 100 fpssel megy.. (mondjuk nem mintha, ez szamitana barmit is, de akkor is).

    Ez a lista nagy reszben oke, mert nem csak a teljesitmeny alapjan vasarolunk gepet.
    Legion 7 valoszunileg a rettetoen bugos es zavaro iCue szoftver miatt van ott, ahol.
    Amit en nem ertek:
    Engem a Dell G15 es Alienware m15r5/r6 helyzete zavar a legjobban. Dell G15 alap monitorja katasztrofa es csak nagyon keves modell kapja meg a m15r5/r6 alap 165herzes kijelzojet. Ott van meg az is, hogyha nem a 3060 verziot veszed, akkor lesz ket usb 2-es portod. Ezenkivul az Alienwareknek sokkal jobb a koritese.

    Legion 5 17' colos valtozatat sem ertem, miert huzta le ennyire. Ennyi usb portot en meg nem lattam notebookon, igazi asztali helyettesito a gep, rendes aron.
    Az Asus advantage G15 se tudom, hogy mi a francot keres ott, ahol. Azt tudom elkepzelni, hogy nala is kijott a bug, de ezt nem emlitette meg. Nagyon durvan bestbuy a gep.

    Szerintem sokkal tobben hasznalnak wifit, mint vezetekest. Raadasul vezetekes eseten egyszer sem emlitette meg, hogy manapsag mar erdemes lenne 2,5GBps porttal szerelni a gepeket..
    Egy jo wifi kartya kisker ara 15-20 euro (AX200/210). Killereket(AX200-ra epulot) en 30 euro korul lattam (mar ahol, talan 1 helyen lehet kapni), ami oem kiszereles, nem egy masik gepbol szedtek ki. Egy jo memoria modul 50-60 euro (xmg altal hasznalt 8gb 1rx8 samsung memoria 20k kulfoldrol).
    Raadasul egy gyenge memoria max 20%-al veti vissza a teljesitmenyt, egy gyenge wifi kartya iperf3 tesztek alapjan 50-60%-al is rosszabb lehet.

Új hozzászólás Aktív témák