Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz cs.zs. #86049 üzenetére

    Értelek és a világért nem állnék le veled vitatkozni, mert veszítenék. :R De könyörgöm a gaming orientált topikban vagyunk, ahol a nyers erő a csúcs laptop, a teljesítmény lenne az elsődleges, mondjuk így indult a topik a kezdetén olyan féle cuccal amit most használok. És itt egy komplett hardverban értem, minden egyben. Szóval olyan hogy most nincs dedikált, nem az dolgozik az meredek érvelés. Az enyémből még ki is irtották a cpu grafikus részt.
    Én amúgy csak játék oldalról érvelnék, mert tudom nem mindenki arra vesz laptopot és van olyan hogy ram orientált valami, vagyis számít annak órajele, azzal dolgozik. Maga az órajel meg amúgy proci függő is melyik mit tud használni, nem csak alaplap függő. Mikor 1600Mhz-ról beszélek akkor az nem mai proci és teljesítmény, de most pár száz Mhz különbség ugyanannál a procinál nem világvége főleg ha több ram van az jobbnak, előnyösebbnek tekinthető. :)

    És kifelejtettem az időzítést. Na arra mondják az fontos, sokkal fontosabb mint az adott órajel játéknál. :K :R

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák