Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz KillHates #90028 üzenetére

    Azt hittem már sosem írsz rám. :O :R
    Rendeltem tegnap jó adag Thermal Grizzly Kryonaut pasztát, jobban bejön mint az MX4. Jobb az átvitele is, de méginkább a paszta állaga. Volt mostanság pár botlás.
    Ha lehetne egy gyors kérdés, mert csak keresgélek mivel ehhez a laptophoz nem készítettek olyan hűtőt amilyenre nekem most szükségem volna. Az a baj hogy nincs olyan hűtő aminél rendesen ki tudnám használni mind két ventilátort. Van ez a P751DM a sima (nem a DM2) hűtő és pont ilyenről álmodozom, vagyis ilyesmiről.

    A baj hogy ennél a modellnél a proci csavar lyukai mint észrevettem máshová esnek. Nem lehetne valamit csinálni (gányolni) hogy ezt a hűtést tudjam használni? Mondjuk levágni a két szélén a csavaros részt akár azzal a két mini dudorral, csövecskével a csavarok mellett és mondjuk egy általam lévő proci hűtő talapzat részről levakart csövek helyére rátenni némi vastagsággal használni ezt a hűtőt. Ráragasztani? Megváltoztatni az install felállást.
    Kellene egy olyan heatsing ami elrugaszkodva a régi MSI GT70 egy ventis még most is kísért állapottól végre előbbre visz. 2 ventit szeretnék használni már rendesen ebben a laptopban. Kellene egy jó összekötés, kihasználtság. :O

    Lesz delid csak most ebbe ragadtam bele és nem tudom ezen túl tenni magam, mert ezt is akarom, egy rendes hűtőt a mostani felállásomhoz, aztán jöhet egy delid a teljesség jegyében.

    Ez egy CPU orientált hűtő mint látszik, nekem pedig pont egy ilyen kellene most.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák