Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz #96974848 #90996 üzenetére

    Lehet ,hogy érdekes ,de én a mostani 3070 alá nem adok csak főlé ergo ami szóba jöhet az egyedül a 4090-es széria mivel szem előtt van tartva a gpu memoria bitkészlete és sávszélessége.
    Volt korábban szó ,róla hogy a gt hiába jó ha gatyi pl a webcamja, műanyag a gép alja, a benne lévő hangszoroknak is elég doboz hangja van. És lehetne sorolni még mennyi hibja van a 144hz kijelzőt nem is említem. (engem annyira sem a mini led sem pedig a 4k nem motivál egy fhd mindenre elég semmi különbség)
    Van 4k tv-m nanocellás közel 1000 euroba vettem még anno és ha valami rendes FHD minőségben van szinte olyan minimális a különbség a 4k hoz mérve 140 cm képátlon,hogy az egész max marketing fogásnak jó.Ez laptopon a 17" on vagy alatta még jobban eltünik ,de aki esküszik rá hogy neki megéri 1-3 ezer euros felárat a 15-17" os kategoriába ez a látvány az vegye nyugodtad és ne egyet hanem egyből kettőt.

    Lehet érdemes lenne megvárni a tunderbolt 5 ös csatlakozot viszont ez mire kijön és belekerül a gépekbe addigra lehet érkezik még egy generációs gpu és ahoz már megint kevés lesz az adatátvitel.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák