Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Frozen #93036 üzenetére

    Azt gondolom ha jól vannak belőve az arányok meg jól van megírva valami akkor nem lenne szabad megakadnia a folyamatosságnak megtörnie. Elfogy a ram akkor megáll mint láttuk egyeseknél a TLoU-ban és malmozik, persze mert nincs készen programírásilag is egy ok. Lehet akármi van, attól még fog töltögetni a végtelen rammomba az ssd-ről mikor hogy a kérdés mennyit és hogyan, remélhetőleg okosan hogy közben ne akadjanak meg a folyamatok....nem az én szakmám, de utána tudok gondolni hogy nem szeretném. Én csupán minimalizálni szeretném annak esélyét hogy ilyen folyamatok elszenvedője ne lehessek olyan laptopnál ami nagyon hozzám nőtt bizonyos szempontok miatt és sokáig szeretném aktívan használni. Ha telik jó drága VGA-ra akkor teljen sok ramra is. És tudom ha nagyon átlag alatti sebességű ramokat használok is az nem lehet oka futtatásbeli rendellenességnek, több év alatti tapasztalat, csak valamivel lassabb végeredmény lesz ahhoz képest aki gyorsabb ramokat használ, de ami meg egyáltalán nem kell zavarjon úgy sem tudom meg mennyire.
    Annak ellenére hogy a mostani VGA-hoz főleg FHD-ban használva kevés statisztikailag a procim még be fogok vállalni egy gyorsabbat abban bízva hogy bizonyos paraméterei mentén lehet még profitálni ezzel az öreg vassal, meg kalandvágyból, csak tudjam majd megfizetni. :)

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák