Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    Fusion 360ashoz lenne egy kérdésem, ha valahonnan letöltök egy stl filet akkor azt , hogy tudom szerkeszteni , hogy tudjam modositani a paramétereit , hogy számomra jo legyen ?

    Most csak meg tudom nyitni és forgatni, de nem tudom megnézni sem, hogy mik a méretei sem azt, hogy milyen modositot használt hozzá és azon belül átirni az értékeit.

    Illetve még a fusion360ashoz egy olyan kérdés, hogy hogy lehet a 10 lehetőséget megszuntetni vagy legalább is ne külön projectnek vegye ha több alkatrészt tervezek egy dologhoz és esetleg van hozzá még elektronikai panel terv is 3d megjelenitéssel, mert igy hamar kifutok a 10 lehetőségbol.

    És még egy dolog, hogy hogy lehet a szinkronizáciot visszaállitani a filok között, ha csinálok egy kapcsolási rajzot majd megcsinálom a PCB tervet hozzá és utána 3d-ben is , akkor ha valamit akarok változtatni még a kapcsolási rajzon akkor néha kiirja, hogy a 2d és a 3d között a szinkronizácio nem egyezik és igy összeronditja az egész folyamatot, mert csak ugy tudom ujra csinálni ha törlöm a PCB tervet és a 3d-t és ujracsinálom az egészet egyszerre , ha másnap ujranyitom már lehet megint rossz.

    Jobb lenne ha offline müködne csak , nem kellene mindig kapcsolodni a serverhez.

Új hozzászólás Aktív témák