Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz Cadvenc #2435 üzenetére

    Igen, ugy van ahogy irod. A show/erase opció azt mutatja meg ami a modelltérben már jelen van. Akármilyen tengelyt létrehozol a modelltérben azt is fel tudod hozni igy a rajzon. Ennyire egyszerű. Éppen ezért ha körről beszélünk és szeretnél rá szimmetriatengelyt tenni, akkor a modelltérben tedd fel, bármilyen furcsa. Sőt. Mindent amit csak lehet a modelltérben érdemes felrakni. Rajztér csak egy 2D-s vetületképző résznek fogható fel, amiben azért vannak fontos dolgok, pl rajzlapkeretek, táblázatok, BOM Ballonok, note-ok, stb...
    A vonalvastagságok beállitását pedig már tárgyaltuk részletesen pár 100 hsz-sal korábban. Az olyan érdeklődő kollegáknak mint pl te is, sokkal hasznosabb tud lenni, előlről végigfutni az egész totyikot... kb 2-3 napot vesz max igénybe (bár ez emberfüggő), és minden most fel tett kérdésedre máris választ kapsz, illetve olyanokra is amik ugyanolyan hasznosak, és még eszedbe sem jutottak. :) Persze mindenkitől nem lehet ezt elvárni, mégis nagyon hasznos, hogy az egész topik előlről kezdve visszaolvasható.
    Nem mellékesen pedig a Pro/E helpjében is nagyon szépen le vannak irva ezek, azt is érdemes megtanulni kezelni annak, aki komolyabban foglalkozik a szoftverrel. Én is nap mint nap használom, és ha ott nem találom meg a kérdésemre a választ, csak akkor jövök ide. :)

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák