Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz Cadvenc #2467 üzenetére

    Kerülnek itt ám elő érdekes dolgok...

    ezzel a szinezéssel kapcsolatban csak azt tudom ujra idézni ami a helpben van:

    Note: Pro/ENGINEER plots entities by their assigned colors. User-defined colors always map to Pen 1. If Pen 1 has a default pattern, thickness, and so on, the system reflects this default in the plot.

    Ezidáig nem teszteltem ezeket, de most kipróbáltam én is, és valóban ugy van, ahogy a help irja is. Vagyis automatikusan berakta az egyéni szinnel ellátott vonalat az 1-es penhez, és az 1-es pen vastagságával és szinével (ami nincs megadva, ezért alapból fekete) nyomtatta ki.

    No tisztázzunk már egy apróságot, hátha ez segit megoldani az ügyet. Mikor nyomtatsz, milyen nyomtatót választasz ki egyáltalán? Mert előfordulhat az is, hogy a te általad megadott belső nyomtató nem használja a table.pnt-t és emiatt alapból olyan szinnel nyomtatja ki mint amilyennek látja - hiszen nem küldözgeti egyik tollhoz sem. Ezesetben egy külön 'nyomtatót' kell definiálnod a full fekete-fehér eredményhez, ami behivja a table.pnt-t, bár alapból is be szokta hivni, ha a text könyvtárban / working directory-ban / config.proban megadott elérési utvonalon / 'nyomtato'.pcf-ben (ennek az elérési utvonala ezesetben a config.pro-ban megadva) megadott elérési utvonalon van a table.pnt .

    Szóval mivel nyomtatsz / mi a destination mikor feljön a nyomtatás elinditásakor a panel? (vagyis mielőtt lenyomod, hogy ok)

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák