Új hozzászólás Aktív témák

  • Psychonaut

    addikt

    válasz rrbmirgamid #6994 üzenetére

    Ha már a Velvet Revolver stílusa, hangzása, érzése hozza a legjobban a klasszikus GNR hangzást, akkor miért nem őket hívják GNR-nek?
    Mert nem naluk vannak a jogok, hanem Axlnel. It's So Easy, hogy stilszeru legyek. Egyebkent tenyleg hivhatnak oket is G N' R-nek. En csak annyit probalok mondani, hogy az uj G N' R-tol sem kellene elvenni ezt a nevet, mert - habar mas formaban, mint azelott - de jo zenet csinalnak. Igaz, nem korszakalkotot, de a Velvet Revolver sem. ;)

    Ezzel egyetértek. A GNR legjobb album az Appetite for Destruction. A UYI 1-2 már eléggé "populáris" lett. Persze ettől függetlenül azt is imádom. Érdekes, hogy a nép legnagyobb része ebbe a "populáris stílusba" szeretett bele
    Szerintem meg pont a ket UYI album a jobb. Sokkal erettebb es osszeszokottabb is lett a banda es a hangzas, es ez szerintem nagyon jo. Az AfD egy nagyon tokos, nagyon lazado album volt, tele jobbnal-jobb dalokkal...de azert valljuk be, sem zeneileg, sem szovegek tekinteteben nem jelentett csucsot. Egyedi volt nagyon, valoban, es nagyon jo kevereke a bluesos-hard rockos es punkos dallamoknak, ezert is lett sikeres ennyire...de volt meg hova fejlodni.
    Ezzel szemben a ket UYI album sokkal teltebb, osszetettebb volt zeneileg, de ami talan meg fontosabb, szovegek tekinteteben is. Mig az elso album nagyreszt megmaradt a szex-drog-rock n' roll harmasnal, a ket UYI mar tarsadalmi problemakat is feszegetett nehol (Civil War). Meg ugy altalaban, melyebb erzelmek is elofordultak a dalokban (Breakdown), es ez szerintem sokat emel a Gunson.

    A slagerek kozul - mert szerintem ebben merheto a "beleszeretes" merteke - legalabb annyi talalhato az AfD-n, mint az UYI lemezeken. Paradise City, Sweet Child o' Mine, Welcome to the Jungle....

Új hozzászólás Aktív témák