Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz koshmar #4885 üzenetére

    "Én mindig is Chrome-párti voltam."
    Annyira nem lep meg a dolog, ennek elég sűrűn hangot adsz. :DD :))
    Én mondjuk egyik böngészőnek sem vagyok fanatikusa, azt használom, ami éppen megfelel az igényeimnek. Persze IE-vel szemben alapvető előítéleteim vannak, de joggal. :)

    "Legfőképpen azért, mert az asztali gépemen anno semmilyen más böngésző nem "futott"."
    Ez számomra is elég furcsa. Mintha a Chrome előtt nem lett volna számodra webes világ. :) Az Opera nagyon régi böngésző, és régen is gyorsabb volt, mint az IE - na meg régebb óta is létezik. :) Chrome mellett is bőven megállja a helyét, sőt...

    "Ezt a Chrome-összeomlást az A manóba! körítéssel eddig összesen kb. 3-szor láttam, és csak asztalin. Chrome 8 lehetett, asszem.
    A laptopon a 9-es stabilról indultam, most a 11-es betat nyúzom, soha nem fordult még elő."

    Könnyen lehet, hogy egészen mások a böngészési szokásaink. :)
    Én szeretem maximálisan kihasználni a böngésző nyújtotta képességeket, akár rossz szokás, akár nem, sokszor előfordul, hogy 30 fül van nyitva egyszerre. :P Ez Operánál sokkal kevesebbszer okoz gondot, mint a Chrome-nál. Ha Opera használata esetén a memória betelik (van, hogy nem elég a 2 GB RAM, mert mellette futkorászik még kismillió program :D - és mondjuk marad 10 MB-nyi szabad memóriaterület), a böngésző úgy reagál, hogy a JavaScriptet használó oldalak befagynak betöltéskor, DE JS kikapcsolásakor azonnal betöltenek (meglepő lehet, de a JS-nek azért bőven van erőforrás-igénye, ami ilyenkor ki is jön). Chrome ilyen helyzetben egyszerűen crash-el, és nem csak az az adott oldal dobja az "A manóba" feliratot, amelyik befagyott, hanem általában mindegyik (Flash-nél előfordul néha kivétel). Ez mérhetetlenül idegesítő.

    Persze Operának is megvannak a maga idegesítő dolgai, bugjai, úgyhogy sajnos nincs tökéletes böngésző, még mindig nincs.

    -----------
    (#4887) Jim-Y:
    "Szerintem csak szimplán már túl sokat foglalkoztatok a böngészővel, így olyanok is elkezdtek zavarni amik általános böngészés közben nem zavarnának."
    Akkor lehet, hogy nem vagyunk "átlagos" böngészők. :D
    Amúgy nem hiszem, hogy itt bárki is szándékosan keresgélte volna a Chrome hibáit, hogy jól beleköthessen, hanem használta a böngészőt, valami hiba, hiányosság elkezdte zavarni (olyan, ami esetleg más böngészőnél nem fordul elő), és ennek hangot adott.
    Chrome topicba sűrűn írogatók valszeg többségben nem Chrome-gyűlölők, de észreveszik az általuk használt böngészők zavaró tulajdonságait is, ha nem túl elfogultak. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák