Új hozzászólás Aktív témák

  • szabonagyur

    félisten

    Jelentem ma jelesre vizsgázott a Nokian WR téli papucsa.
    Ma délelőtt erre jártam és mentem balra amerre a vonalvezetés is visz. [link]

    A lámpa természetesen kikapcsolva, sárga villogás. Az út havas+felfagyva kicsit, meg szép a táj így annyira nem is siettem, 40-50km/h.

    Már amikor láttam, hogy sárga a lámpa éreztem, hogy itt tuti lesz aki nem adja meg az elsőbbséget nekem és áthajt balról keresztbe előttem... Sajna az út vonalvezetése hiába van kitáblázva az embereknek felfoghatatlan, hogy balra visz az út de nem kell irányjelezni, de mégis megteszik.

    Jöttek is az autók balról de mind az én irányomba haladt (már láttam őket jó előre), egyszer csak jön a kis piros, talán Matiz szerű doboz aki azzal a lendülettel, lassítás nélkül előttem átgurul. Én satufék és ráfekszek a dudára, közben egy laza mi a @@va any@d van kíséretében mutatom az ügyfélnek, hogy ezt öreg benézted. De sajna ez neki magas volt, tátott szájjal, a kiscsaláddal az ablakon bámulva elgurultak.

    Szerintem nem esett le nekik, hogy ha én fentről jövet oldalba találom a dobozt úgy, hogy nem figyeltem volna rájuk ennyire akkor ők nem mennek el ilyen elégedetten.

    De a lényeg a kis Nokian jól vizsgázott, hiba nélkül megállt az úton.

    Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

Új hozzászólás Aktív témák