Új hozzászólás Aktív témák

  • Morris

    veterán

    Írok egy kis Annke C800 bullet kamera és Annke 8ch 4k NVR tapasztalatot.

    A kamerák tudják az arcfelismerést, a vonalátlépést és a behatolás érzékelést is, de a rögzítő menüje ezeket valamiért nem támogatja.
    Ahogy ezeket sem: wdr, ködmentesítés, záridő beállítás, digitális zaj csökkentés, képkocka intervallum, élsímítás, fehéregyensúly, időzített képprofil, exir ledek fényereje. Biztos van még, de a többire nem emlékszem.
    Szóval a szopás ebben az, hogy a kamerákat először fel kell szerelni az végleges helyükre, össze kell kötni a routerrel (tehát semmiképpen sem az nvr-el) be kell állítani a nappali képminőséget, majd meg kell várni az estét és reménykedni, hogy az adott beállítások jók lesznek sötétben is. Ha nem, akkor ez egy örökös kompromisszum lesz.
    Amint összekötöttük az nvr-el a kamerákat onnantól a fenti beállítások már nem érthetőek el az nvr menüjében.
    Ha módosítani szeretnénk valamelyik kamerán, akkor ki kell húzni az nvr-ből a kamera utp-t és rá kell kötni a routerre (természetesen egy poe switch-el, poe táppal vagy a kamera helyén egy 12V-os tápegységgel) , oda kell menni a kamerához, leszedni a kis takaró fedelet és az az alatt lévő reset nyomógombbal resetelni.
    Poe switch-el nem próbáltam, lehet, hogy azzal egyszerűbb a reset és a kamera elérése, poe táppal csak ennyit értem el.
    A 12 V-os tápegység pedig megint csak kompromisszumos, mert ha nincs a kamera közelében konnektor, akkor hosszabbítóval kell szerencsétlenkedni.

    Végeredményben jó lett, de ez így hatalmas csalódás. Nagyon gáz.
    Egyébiránt a kamerák képe nagyon szép. Az anyagot rendesen rögzíti a hdd-re.
    Az applikációt ismét el lehet érni a play áruházból. (Annke vision) és most már ismét működnek a push üzenetek (riasztások) a telefonon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák