Új hozzászólás Aktív témák

  • Aguinaga

    őstag

    Van egy kis problémám.
    Vettem egy Asus Xonar DX/XD/A kártyát használtam.
    Amikor beszereltem a gépbe, valamit megmozdíthattam, mert a win7 nem töltött be, bootmgr hibát írt.
    Ezt sikerült orvosolni, de azóta rendszeresen elszáll kék halállal a win7, teljesen össze-vissza (vga-ra hivatkozik). PC-m a leírásban.
    Ugye próbáltam vga-drivert firssíteni, azt hittem 1,5 napig, hogy jó lett, de már tegnap este a win leállításakor is a kikapcsolás helyett kék halálra váltott.

    Most arra gondoltam, hogy mikor a bootmgr hibát elhárítottam, és elindult a win7, akkor ugye fajinul magától telepítgetett valami drivereket, de volt, amit hibásan. Én utána erre tettem rá az Asustól letöltött drivert, ami után az eszközkezelőben nem látni gázos komponenst, viszont a kék halálok megvannak.

    Valakinek van esetleg valami tippje, hogy ez most a hangkari, a vga vagy a win hibája, esetleg hogy lehet szépen letakarítani minden hangkártyával kapcsolatos drivert (amit a win7 magától tett fel, meg amit én a letöltött driverrel).?

    Amúgy hang megy, az Asus programmal tudok bohóckodni (2.1 rendszeren virtuális 7.1 meg hasonlók), vga megy (=játékok mennek). Szóval most kicsit tanácstalan vagyok :F

    [ Szerkesztve ]

    PSN: OldSlowhand74

Új hozzászólás Aktív témák