Új hozzászólás Aktív témák

  • bbuffy

    senior tag

    Hétvégi sütések.
    Egész jók lettek már. Minden alkalommal kiküszöbölök egy hibapontot, lassan meglesz az első állandó kenyér recept. Aztán ha megvan, jöhet ugyanez királybúzaból.

    Szabad zsíroldózni az acélt ha mar zsírfoltos? Alapból nyilván, de itt nem lesz vmi karos hatása? Vannak konyhatechnológiai ismereteim persze, de mindig bejön vmi új dolog amiről nem hallottam esetleg. Meg ugye szénacél, rozsdáll is, lehet inkább időnként ki kell égetni? Illetve ha teszek be követ alá, nő a hőstabilitás? Azon kívűl hogy nő az előfűtesi idő is.

    [ Szerkesztve ]

    ...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/

Új hozzászólás Aktív témák