Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv all!

    Egy nem mindennapi problémára derült ma fény. Kiderült hogy a (ráadásul) vadiúj PC ház elől nem fogad 2×140es ventilátort, "csak" 2×120ast vagy 1×140est. Ez önmagába nem akkora probléma, a baj ott kezdődik hogy nem éppen olcsó ventilátorból lett bevásárolva úgy hogy minden lehetséges helyen így elől is 140es ventilátor legyen - ebből kitalálható hogy igen komoly légszállítást akarok.

    Gondos felmérés következik a részemről az előlapot illetően és ha átalakításra kerül a sor, itt jön a topik a képbe ;] Ugyanis kellene egy szerszám amivel szépen ki lehet vágni ezt azt... Mondjuk egy ilyen ha már úgy is akciós. Természetesen egy sor munkát generálhat a szerszám megléte a későbbiekben is ha már van alapon így nem árt ha tartós is egyben - évente 72óra üzemidőt feltételezek.

    Ha megvételre kerülne mik azok a szempontok amiket szem előtt kell tartani a használata során? Egyértelmű hogy egy kevésbé fontos lemezen begyakorlom a mozdulatait, de arra mindenképp számolni kell hogy bármiféle ügyeskedés ellenére is a festés pár mm-en belül az megsemmisül ugye? A PC ház esetében ez azért nem gond mert nincs szem előtt a kivágandó rész. Aztán van ennek egy 10-30k között változó fordulatszáma. Ez gondolom úgy megy az 1es lemezben mint kés a vajban? :D

    Nagyjából ez minden most ami eszembe jut, választ előköszi!

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák