Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz denesdr #1994 üzenetére

    Szerintem ebben csak az a kihívás, hogy megtaláld azt a karaktert, ami szubjektíven a legsemlegesebb (ha erre törekszel), vagy a leg-akármilyenebb (ha pedig arra).

    Egy erôsítô tele mindenféle alkatrészekkel, pláne ezek az integrált D osztályok.

    Hypex esetén olyan nagyfokú a feedback mértéke, hogy ha ô bennehagy a kondiban mint "karaktert" épphogy vagy alig mérhetôen (ami THD deviációt okoz értelemszerûen amire meg az erôsítô reagál), és az mégis hallható, akkor az negligible, még szubjektíven is.

    Ha akarod, vakoljunk le egy rendeset, bár már megtetted valszeg, de ha pszichésen is zavar vagy akár hallod is, hagyd azt bent, ami a legjobban tetszik. Az agyad tudja, hogy ez sem lesz a 100% igazság, mert ott van az a kis rohadék a magas elôtt, de egy mûködô hangszóró még mindig jobb THD-t produkál, mint egy nem mûködô. :D ;)

    A Hypex naturális karaktere ahogy Nálad én megéltem a mindenféle magasaiddal :), "mocskosul" semleges bámi máshoz képest, amit hallottam valaha és ez a delta a legszembeötlôbb egyéb eszközökkel szemben, a naturalizmusán nem fog egy amúgy minôségi kondi kifogni, hogy most piros vagy kék Jantzen. Amikor másnak mutatod, akkor sem.

    Ezért mondom én azt, hogy egy komplett dobozt hallgatva, nem a kondikat halljuk, holott szokás ezt a kifejezést használni.

    Review-znak a neten sokan nagy mûgonddal hangfalakat, pontozzák ôket, stb. Nem mindig említik meg, milyen kondik belül. Sôt, high-end-ben sincs pláne stabil talaj ezt illetôen, h milyet tegyél elé.

    A gyártó X-et ajánlja, mást nem. Ez mit jelent ? -> Vagy egyéni preferenciát náluk, vagy csoportos, hallgatói tesztes preferenciát. Mindkettô lehet a Tieddel gyökeresen ellentétes. Hátakkormeg nem mindegy ?

    Ami Neked jó, azt próbáld elé. :K

    Én megnéznék kettôt is, sorosan felezôdik a kapacitás, párhuzamosan duplázódik. Tedd párhuzamosan a két eltérô Jantzen-t elé (egymással párhuzamosan, a magassal sorba természetesen), hátha kiad egy orgazmust. ;)

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák