Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    megnéztem pár videot a youtubon ami fenn van a hangfallról és nem tudom eldönteni, hogy nálam miért ilyen gyenge a hangfal a videokon mind a közepek és a mélyek is cm-eket mozog kifelé is , nálam meg meg se mozdulnak és csak akkor érzem, hogy szól ha odateszem az ujjamat akkor érzem, hogy rezeg.

    Az erősitő papír szerint 7x130 wattos WRAT teljesitményt tud az erősitő a hangfalakkal 2x1.5mm2es kábellel van összekötve.A vastagabb kábel nem vesz le tul nagy ellenállást az erősitötöl mekkora kábel az optimális ?
    Még nincs semmi átalakitás , de nem tudom, hogy miért ilyen. Nekem nem a magasakkal van bajom, söt pont hogy a mélyek hiányoznak.
    80 a max hangerő és 55 körül már valami mozog, de akkor már torzít és tul sok a magas a mély meg csak puffog. viszont a normál hallgatás az 30as hangeronél van ami a mindennapi tv adásoknál megszokott az ember. és nincs olyan mély érzet, hogy a teret betöltené ne tudnám megmondani a mély irányát, egy kis 5.1es szettnek szebb és több mélyhangja van mint nálam.

    Egyébként ha megcsinálom az átalakitást vagy csak a kábelek cseréjét akkor mindegyik hangfal megkapja a maga teljesitményét vagy ugyan ugy eloszlik mint most.

    A hangcsillapitó anyagot tömök a dobozba azzal javul még valamit vagy csak tompább lesz csak a hang?

Új hozzászólás Aktív témák