Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz zsiz #15585 üzenetére

    Mint írtam én nem tőlük vettem! Mindenkinek emiatt kizárólag a személyes vásárlást ajánlom, amivel azért le lehet szűrni, hogy komoly vagy komolytalan dolog az egész!
    Én egy Érdi Miele szerelőtől vásároltam egy 9 éves gépet. Ez így elsőre durván hangzik, meg az ár is (más ebből újat vesz) - ugyanakkor kockázat nélkül nincsen "nyereség" mondván vettem egy nagy levegőt és megléptem.

    A Miele más, nagyon sok minden megoldásban, ami elsősorban a tartósságot garantálja, ugyanakkor kár azt hinni, hogy nem romolhat el! Viszont az apróbb hibák (fedélkapcsoló, vagy szivattyúmotor..stb) emberi és bevállalható áron javíttathatók és még alkatrész is van - körbenézve azt tapasztaltam, hogy a Miele alkatrészek szinte semmivel sem drágábbak mint az olcsóbb gépek túlárazott utángyártott alkatrészei. Míg mondjuk egy műanyag üstbe teljesen belerohadt csapágy után azt mondja neked szerelő, hogy dobd ki a gépet, addig a Miele esetében ez azért ritkán fordul elő, inkább kisebb elektronikai hibák szoktak lenni.

    Továbbá megütötte az eladó/szerelő egy mondata a fülemet, hogy Ő úgy gondolja hogy nagyobb döccenés nélkül még 10 évet biztosan elmegy. (Az enyémben egyébként az elektronikai panelen kellett cserélni valamit és fedélzáró kapcsolót cseréltek - de ez is azért ment tönkre, mert a belső dobfedél gumiperemét az előző gazdája nem takarította így eresztett és éveken át ráfolyt a kapcsolóra).

    Se rábeszélni, se lebeszélni nem akarok senkit a használt mosógép vásárlására, nálam lassan öt hónapja hibátlanul teszi a dolgát a W142, ennyi....

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák