Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz st6969 #15762 üzenetére

    Szóval, Bosch BGL3B210 első benyomások:
    Pehelykönnyű, pici, szép. Kibontva a tartozékokat már érződik, hogy hol spóroltak: kilóra megvan, de elég egyszerű darabok, közepes minőségű műanyagból. Ez igaz a gégecsőre is. Kerekei is elég műanyagnak tűnnek, mégsem karistol a parkettán, teljesen jó. Kábelcsévélő rendszer nagyon jó, visszahúzás is erőteljes. A "motorháztetőt" felnyitva nem sok érdekeset látni, nagy hely van a porzsáknak, visszacsukáskor mint ha tényleg nem akarna a helyére menni, aztán egyszer csak bepattan (ahogy néztem a fedél szorítja le a porzsákot, onnan lehet az ellenállás). Bekapcsolás után elfogadható zajszintet produkál, társasházban azért este nem porszívóznék vele. Fenntartásaim voltak a 650 W-os motorral, de megnyugtató szintű szivóerőt produkál, véleményem szerint még szőnyegen sem vérezhet el. Komolyabb tesztre a következő napokban kerül sor, majd beszámolok róla, ezt addig is csak azért, mert az edigital-nál még most is 21.990,- Ft-ért vesztegetik 5 év garanciával, hátha valaki még gondolkodik rajta.

    Eddig szüleim LUX D790-esét használtuk, igyekeztem nem túl szigorú lenni a kis Bosch-sal. A LUX egy turbina-tank-lopakodó kombó, de hát árban sem éppen egy kategória a két gép.

    A Bosch-hoz még beszerzek egy rendes parketta fejet és egy HEPA szűrőt, az eddig látottak alapján teljesen meg leszek elégedve vele.

    Egyébként a garanciajegyen már most 60 hónap van feltüntetve, nem tudom kell-e még regisztrálni a gyártói oldalon. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák