Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz naja #15891 üzenetére

    Így igaz, mindenképp ajánlott villanyszerelővel/vagy üzlet által elfogadott szakemberrel beköttetni több okból is: ő ellenőrizni tudja, hogy a villamos hálózat megfelelően van-e előkészítve (230V-os hálózat esetén 4 vagy 6mm2-es vezeték-keresztmetszet külön körön ajánlott, de ez a készülék leírásában is benne van), illetve a garanciát is sokszor a szakszerű bekötés meglétéhez kötik.
    Ha minden rendben van, 3db vezetéket fog becsavarozni, ezért 6-8eFt nem túl reális, de sajnos ez van.
    +1 az ikeás termékekre a hosszú garancia miatt. Javasolt minőségi edényeket használni (szintén Ikeából ár/érték arány miatt), szvsz inkább kevesebb edény, de az minőségi legyen, én már millió középszerű edénnyel megjártam, szóval számomra már kialakult, hogy milyeneket veszek.
    Nekem jobban tetszik, ha nincs fém keret a szélén, de valóban praktikus, védi az üveget (bár 5 év alatt nálunk nem csorbult le a széle, de el tudom képzelni, hogy tud olyan szerencsétlenül odakoccanni egy edény).
    Ikeás készülékem van, de ez egy régi széria, a maiknál szerintem az alábbiakra érdemes figyelni:
    - legyen legalább 1 nagy zóna (min. 21cm átmérő)
    - tudja az edényfelismerést (ha a zóna max. méreténél kisebb edényt teszel rá, akkor csak az edény méretének megfelelő felületen kapcsoljon be)
    - csúszkás legyen a fokozatok állítása (ha mégse, az se baj, ez inkább kényelmi kérdés)
    - és szvsz a legfontosabb: kisebb fokozatokon is folyamatosan, kis teljesítménnyel működjön, ne pedig szakaszosan nagy teljesítménnyel (értsd: 1-től 5-ig az enyém ugyanazzal a teljesítménnyel működik, csak bekapcsol-kikapcsol...tehát a leves forr-nem forr-forr-nem forr...)

Új hozzászólás Aktív témák