Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz naja #16478 üzenetére

    Valszínűleg a Philipstől kapott jutalékot ;] 20-30k között ezeket szoktuk ajánlani. A Sencor azért az árért nem rossz vétel, de tudni kell, hogy itt minden porszívó kompromisszumos. Egyik melegszik, másik nem tömít rendesen, harmadiknak kitörik a kereke, negyediknek a fogója van hajszálvékony anyagból.. mindegyikre van példa a fórumon. 20k körül nem fogsz olyan porszívót kapni amivel nem lesz bajod, sőt megkockáztatom, hogy több bosszúságot fog okozni mint örömöt. És jó ha 5 évig elketyeg..

    Jah, hogy a Miele C1 is szóba került? Akkor nem koptattam volna ennyit a billentyűzetet :D Na ott nyugodt szívvel veheted a belépő modellt (fejek, kiegészítők, gégecső, kerék-tengely, tömítés, motor ugyan olyan mint a nagytesóknál.) Arra kell figyelni, hogy mindig eredeti gyári porzsákot használj hozzá. (ez kb 300ft költség havonta) Így hosszú évekre, évtizedre lesz egy baromi jó porszívód, amivel nem bosszúság lesz minden porszívózás.

    Érdekesség másoknak is Ha már ennyire vizslatjuk az eu-s matricákat a kifújt levegő tisztaságáról, érdemes lenne azt is megnézni hogyan tömít a porszívó. Ez a videó nagyon szemléletesen mutatja meg. Lehet hátul A-s a levegő tisztasága, csak közben orrán-száján fújja ki a levegőt, amit észre sem veszünk. Külön csoda a videó végén az a 60 ezres Samsung ami Süsüt játszik... A második pedig az eladó által ajánlott Philips :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák