Új hozzászólás Aktív témák

  • Viperator

    őstag

    válasz BaLee #20907 üzenetére

    "Azt tudom, hogy pl. a MM-ban vásárolható kiterjesztett garanciánál javításkor van önerő is amit még egyik eladó sem említett eddig... " - semmit nem kell fizetni.... nekünk is volt (és van), mindent ingyen kijavították.

    "Mert az eladó elmondása szerint varázslatos és ugyanolyan mint a gyári garancia azzal a különbséggel, hogy a gyári garancia időn belül a szervizt kell hívni utána meg őket és ők küldik a szervizt. " - az első két év a gyári garancia és semmi köze a kiterjesztett garanciához! Gyári garancia lejárta után, a biztosítót kell felhívni és majd ő kiküldi egy általa megbízott szerelőt, a szerelő megvizsgálja, képet csinál és elküldi a biztosítónak a problémáról és utána a biztosító dönti el, hogy mehet a javítás/csere vagy sem. Ha nem, akkor csereutalványt fog küldeni. (mi már megkaptunk a csereutalványt, a kiterjesztett garancia lejárta előtt valamikor)

    [ Szerkesztve ]

    "Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák