Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz hossszú #2476 üzenetére

    Akkor nem csak mi vagyunk szerencsétlenek a mikróvásárlással. Pedig a környezetünkben nem is rémlik, hogy valakinek tönkrement volna a mikrója, sok már több mint 10 éve használja, nekünk meg nincs szerencsénk velük.

    Egy GoldStarral kezdtük kb. 10 éve, az hibás volt kapásból, lett belőle DeLonghi-ra csere. Akkor volt 10 éve 35 000Ft, nem egy olcsó darab volt. Többször megjárta a szervízt, illetve 2 hónap után a sarkánál elpattant a műanyag ajtó és elég nagy repedés lett rajta. Talán 4-5 évig működött a javítgatásokkal együtt, amikor elég nagy durranást adott ki magából. Amikor visszakapcsoltam a lakásban a villanyt, akkor derült ki, hogy az 50 000Ft-os LG házimozimat is vitte magával (nincs menü és elszállt a mélynyomója). Szóval még jó nagy kárt is okozott. Akkor azt mondtam, nincs többé szervíz, kukába megy.

    3. mikrónk egy Samsung lett m182-dn - kép. 2-3 hónap után elkezdett úgy menni, mint egy traktor. Rezgett szekrény, poharak, minden ha bevolt kapcsolva. Ez 40 hónapot bírt ki (gari idő lejárta után 2 hónappal romlott el), majd szép csendben megadta magát. Legalább nem tett tönkre semmit. Bekapcsol, megy, csak nem melegít.

    4. és jelenleg is használt mikrónk megy egy Samsung CE-283GN-S. Kb. azért választottam, mert nagyon tetszik kinézetre. Ez már 1 éves és csendben megy, remélem ezzel szerencsénk lesz.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák