Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz blattida #27176 üzenetére

    a hasonlattal szimplán arra próbáltam rámutatni, hogy a kérdésre adott válasz mennyire volt irreleváns:B
    Azt, hogy technikailag stb jobb, nem vonom kétségbe, sőt, írtam is, hogy értem és elhiszem.

    Elnézést, hogy rossz példát használtam, de ez jutott hirtelen eszembe.:R

    Az természetesen megint egy más kérdés, hogyha teljesen kihagyjuk a képletből az új edények/serpenyők árait, és azt, hogy mennyi a limitem, szimplán az alap különbséget vesszük, ami; ha jól láttam; ~30k.
    Ha azt veszem, hogy 10kW-ot hoz az indukciós havonta (kétlem, hogy hoz ennyit, mivel nem főzünk agyba-főbe, de példaként tegyük fel) akkor ~30k-t hozzávetőlegesen 5év alatt épphogy vissza fog hozni. A világban uralkodó jelenlegi "trendet" figyelembe véve (tervezett elavulás) nem hinném, hogy egy most vásárolt, belépő kategóriás elektronikai eszköz ennél hosszabb időt kibír hibátlanul működve.:)) és akkor még csak a sima és indukciós különbséget "termelte ki"

    De tényleg nem vitatkozni akarok, segítséget kértem a témában, eredményképpen annyi jött át, hogy baromi mindegy végülis mit veszek (tény, erre a leszűrt kijelentésemre nem kaptam sem megerősítést, sem cáfolatot), tehát majdnem ott vagyok, ahol kezdtem (minél hosszabb gariidő, minél jobb funkciók, minél jobb szervízhálózat, minél jobb netes "noname" véleményezések stb-stb a keret maximumáig... ez volt a kiindulás:B)

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák