Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz K1LLMy53Lf #28652 üzenetére

    ahogy látom senkinek nincs infója tapasztalata, szóval azt hiszem jobban járok, ha átszabatom asztalossal a konyhát a beépített sütőnek és főzőapnak, úgy azért nagyobb a választék/lehetőség (kérdés, hogy mennyi az asztalosmunka:)) )

    Más kérdés: Miele. És rögtön két dolog:

    1: érdemes megvenni a Miele újabb gépeit? Gondolok itt konkrétan újannan vée a legolcsóbb mosogatógépükre pl? Megbízhatóak, ér ennyivel többet, most is? [link] Mintha azt olvastam volna, ha az újabb nagy háztartási Miele gépek már nem a régiek, tehát azért egyre több probléma adódik azokkal is.

    2: mosógépben elhatároztam, hogy használt Miele lesz. A helyhiány miatt felültöltős (mivel, ha jól láttam, keskeny kivitelű elöltöltős nincs a Miele kínálatában). Esetleg tud valaki megbízható forrást a beszerzésre? Illetve, hogy melyik típusok azok, amiket érdemes/szabad megvenni? 8tudom, hogy egy típust 10+évig is gyártanak, így a típusszám alapján a kor annyira nem behatárolható, de talán valamire mégis jó, illetve valakinek van tapazstalata mit hogyan kell nézni stb)

    Köszi előre is a segítséget:R

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák