Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz arcitec #28769 üzenetére

    Szia! Nem, mint eggyel feljebb írtam az Electroluxok is kiváló gépek. Főleg a csendességben verhetetlenek, tehát a hangerő számít, akkor az Electroluxnál nincs jobb ajánlat. Beszélgetni lehet a porszívózás közben.
    S-bag rendszerű porzsákot használ, ezt szinte bárhol be lehet szerezni.

    A Miele szerintem porzsákfronton jobban áll, nekem sokkal minőségibb a Miele 9 rétegű porzsákja, ami tényleg ducira szívható. Ha arra a kevés szőnyegre ragad macskaszőr és küzdötök vele, akkor lehet jó választás a C3 Cat and Dog modell, de ha ilyen nagy arányban van keménypadló/parketta akkor lehet egy parkettás modell a jobb választás. Szintén eggyel feljebb linkeltem egy videót a fej mozgásáról. Viszont parkettás gép csak 1600W-os kivitelben van ahogy nézem, ami kicsit túlzásnak tűnik nekem. Bőven elég lenne egy 1200W-os.

    Én anno a C3 Totalcare gépet vettem, de valójában csak a parkettafejet, hagyományos szőnyegfejet és a Sub-20as univerzális kefét használom a bútorok tisztítására.

    Ami most még nagyon jó ajánlat, az a feke C2-es Parkett 59.900Ft-ért. Csak ez is 1600W-os, így kicsit hangosabb mint a 800W-os társai, de még így is jóval halkabb mint a mostani zsáknélküli Samsungod.

    Porzsákot mindkét márkához fogsz kapni 10 év múlva is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák