Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz #40553216 #30477 üzenetére

    én nem váárom el egy mosogéptől hogy wifivel kapcsolodjon a hálózathoz meg lcd kijelzője legyen.. annyit várok el hogy kimosson, tegye a dolgát és az időmet ne kelljen mosógép szerelő várással meg új mosogép kiválasztásával töltenem.
    sok új hangzatos program egyébként régebbi gépekben is benne van és képesek rá, csak éppen nincs megfogalmazva bennük és külön menüpont elnevezve róluk..
    pl erre a nem rég vett beépíthető sütő.. digitalis meg csilivili meg 18 program meg mifene. köztük ilyenek hogy melegen tartás program , kiolvasztas program.. stb
    A régi 2 gombos egy mechanikus tekerős időzítő gombbal ellátott készülék is pontosan tudta ugyanezet ( meg még a többi 16 programbol is vagy 10-et) csak ott nem volt ez külön megnevezve egy "programnak"
    Józan paraszti ésszel az ember felfogta anélkül is.
    csak hogy a pl nál maradjak melegen tartás "program" : a sütö 40-90 fok közötti tartományban fűt ( ez beállítható) és így tartja melegen az ételt a beállított ideig.. Ennek egy külön programot kellett csinálni hogy darabszámban hangzatos minél több legyen.
    Had ne mondjam hogy a régi tekerősőn is bárki rendelkezésére állt "melegen tartás program" ha beállította (ráadásul ez is kevesebb időt vett igénybe mint az uj lcd menüben való lépkedés..) pikkpakk odatekerte az ember a gombot és kész. a többi programra kb ugyanugy megvan a válasz a régiben is.
    Ami miatt cserélve lett ( túl azon hogy le lett már használva) az az hogy az uj max hömérséklete 300 fokra állítható (250 helyett) és a pirolitikus üzemmód ( bár valószínű a hőfokszabályzó manipulálásával a régi is képes lett volne erre, de lehet a szigetelés körülötte nem ekkora hőfokra van tervezve, szóval nem kelll ezt erőltetni ) Azért a régi se megy a kukaba mert üzemképes, csak be lesz építve egy másik konyhánkba, ahol havonta 1-2x lesz használva és emelett fő feladata az lesz hogy kitöltse a beépitett szekrényben a sütő számára kihagyott helyen a fronton :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák