Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz mexel #30613 üzenetére

    "a szűrőket évek óta nem cseréltem csak tisztítottam és semmi bajuk" "amióta megvetem nem költöttem rájuk, lehet hogy már érdemes lenne venni egy szűrőt beléjük de nem tűnnek vészesen koszosnak" Igaz Budapesten lakom, de a H13-as HEPA-t 2 évente cserélem. A HEPA előtti szűrőszivacsból félévente mosom ki a fekete retket.
    Ribarszki azt hiszem csinált korábban képet a HEPA szűrőjéről, Ő bár nem BP-en lakik, ugyan ezt tapasztalta. Itt most nem is a szívóteljesítményről van szó, hanem a szűrés hatékonyságáról.

    Szerintem nem kell mindenkit meggyőzni, a topik inkább csak iránymutatást ad és szó nincsen arról, hogy csak a drága porszívó a kizárólag jó. Ugyanakkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy mit várhatunk el a 10-en párezres géptől és mit egy drágábbtól (takarítási hatékonyság és porvisszabocsájtás). Ezek az igények viszont függetlenek a lakás méreteitől!

    Sajnos egyébként a porszívókat nem csak a szívóteljesítményben kell megkülönböztetni. Ennél majdhogynem fontosabb a tömítettség és a visszafújt levegő minősége.

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák