Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz (ex)Cat #35827 üzenetére

    Dyson V8 Motorhed Vs. Fluffy Vs. Miele Parquett Twister extrém teszt.

    Csináltam neked egy extrém tesztet a Dyson motoros szőnyeg fejével és kimondottan keménypadlós Fluffy fejjel. Különböző szemcseméreteket használtam. Rizs, apró díszkavics, zabpehely, és kukoricapehely. Ez egy extrém teszt, a valóságban ennyi szennyeződéssel nyilván nem fogsz találkozni. Illetve azt is jó tudni, hogy a Fluffy fejet csak kemény padlón lehet használni, a Motorhead fejet viszont kisebb megkötésekkel szőnyegen és keménypadlón is. Viszont a keménypadló azért nem annyira az ő terpe, de használható.
    Igazából csak a kukoricapehely fogott ki rajta, de ennek fizikai okai vannak. Nincs alul elgendő rés ahol beférhet. Ez a szőnyeg miatt van, hogy ott nagyobb vákumot képezzen. (Valamint vissza is hullott belőle felszívott szennyeződés. Ha lehet gyúrj rá a Fluffy fejre.)

    A Dyson V8-as mindkét esetben normál módban használtam, a MAX nem lett bekapcsolba, ami 115AW teljesítményt jelentett volna a 25AW ellenében.

    Dyson V8 Motorhead vs. Fluffy

    De hogy ne érje szó a ház elejét, megcsináltam ugyan ezt a vezetékes Miele porszívómmal, ParquetTwister fejjel, max szívóerőn.

    Miele C3 Parquett

    De nem kell csodálkozni, mert pontosan ennyit ér a szívóerő ilyen esetben. Semmit.. Egyedül a fej kiképzése a döntő. Na meg a Dyson elektromos fejet használ, így még a legalacsonyabb szívóerős is felkap mindent a Fluffy fejjel.

    Én nem csodálkozom, hogy a Dyson kinyírja a vezetékes porszívóit. Régóta mondom, hogy a Fluffy fej zseniális találmány. Egy V8 géppel, szőnyeg és keménypadló fejjel, egy 80nm-es lakás, egy feltöltéssel vidáman kitakarítható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák