Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz DeFranco #3953 üzenetére

    Életem első mosogatógépe egy olcsó Teka (DW7 71 S), csak annyi volt a szempont, hogy beépíthető legyen és kint legyenek a kezelőszervei, hogy lássam, megy-e még. Finish só van benne és Auchan gazdaságos öblítő meg 3 az egyben tabletta (öblítő nélkül nemjó.. :( ) Egyszóval haszonállatként van tartva, az a lényeg, hogy "dógozzon", addig se nekem kell mosogatni. :DDD Egyúttal csókolom a kis kezét annak, aki feltalálta, alig kell mosogatni kézzel egy-két cuccot, és soha nincs szem előtt ronda szennyes edény egy percre sem.

    mod.: Programból pedig vagy az intenzív (65 fokos/125 perc), vagy legtöbbször az energiatakarékos program megy (50-60 fok/165 perc), csak ez elég hosszú. Az 1 órás meg 40 perces programja nem szárítja meg az edényeket, törölgetni meg nem akarok, a többi progi meg állat hosszú (160 perc körül).

    Integra: Tudom, jól kellene bánni velük... :) A nagykések többségét egyébként nem szoktam betenni, csak ha nagyon dzsuvás és nincs kedvem mosogatni róla, tudom, hogy nem szeretik a gépbeli forró vizet.

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák