Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Degeczi #40793 üzenetére

    A gyakorlatban nem a szíj nyúlásából fakadó csúszás okozta motoráramfelvétel érzékelés pontatlanság okoz gondot, hanem az alulméretezettség és a mozgó rendszer kis tömege. Ha lennének normális csapágyak, lengéscsillapítók, dobcsillagok, rejtélyek, ha nem szinte minden műanyag lenne, akkor a gépek képesek lennének centrifugálni, ráadásul ugrálás nélkül.
    Nem a szénkefe meg a szíj a gond, hanem az, hogy egyre nagyobb a gépek kapacitása, miközben egyre kisebb a tömegük. A mostani 10 kg kapacitásúak tömege annyi, mint régebben az 5 kg-osaké és ezekről várja el a többség azt, hogy egyenetlen terheléskor is centrifugázzanak ki.

    BBéci
    Amiről a szerelőd beszél, az a tényleges prémium kategória, ami nagyjából 300000 forinttól indul, viszont az 1600-as max centrifuga fordulat nem annyira fontos, főleg nem a gyakorlatban. Az aeg meg azóta nem komoly név a háztartási gépek között, mióta az electrolux a név tulajdonosa. Electrolux modellt kapsz, ha aeg gépet veszel, csak a név miatt drágábban. Legfelül lehet tudásban több, de minőségben ugyanaz, ami azt is jelenti, hogy az aeg névnek nincs köze a valódi prémiumhoz.

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák