Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    válasz asdf_ #42090 üzenetére

    Ez egy szélmalomharc. Amikor olvasgattam az angol tesztoldalt, az alapján próbáltam itthon mosógépet venni. Ami ott remekól szerepelt, itthon nem kapható. Egy példa: írtam a Bosch ügyfélszolgálatnak, keresve adott típust, hogy itthon beszerezhető-e? Nem, az egy UK modell. Ezt gondoltam is, Megkérdeztem, minőségben, tudásban, melyik az, amit a NER rendszerben is megtudok venni, az nem baj, hogy jobb minőség adott árban, hiszen tudjuk, a nyugat hanyatlik, oda a szemét megy. Irónia az előző. Szóval ha jól emlékszem, benyögtek egy nyócas modellt, de ami fura volt, hogy árban ez kb. dupla volt, mint a kinti.
    Még egy hasonló volt, egy másik márkával, nem nevesítem, mert akkor kapni fogok a bucimra.

    Amikor emlegetik a WP-t mint nagy mammutos céget, elfelejtik, hogy USA. Ahol vélhetőleg mást kapnak azok a hanyatlóak, mint mi. Nyilván rosszabbat! Még ennél is?!

    Lehet ezt sokat emlegetni, de nem eleget! Az LG DD-ben olyan hibaforrási lehetőség van, ami komoly károkat okozhat. Ez pedig a gyenge szimering és csapágyazás, amihez társul az általad IS és mások által is említett probléma, a víz olyat helyre szivárgása, ahol találkozhat olyan dógókkal, amelyek kifejezetten nem tolerálják ezt a nedves közeget.
    A 10 év motor izévédelem, meg olyan, mint hóembernek a 20 fokos meleg.

    Ettől még lehet jó gép, de aki megveszi, legyen tisztában ezzel is. Ha mégis probléma lenne belőle, majd a neves YT sztár megjavíjja neki.
    Csak tudnám, hogy LG minek ragaszkodik ehhez a DD maghajtáshoz, illetve oké, ragaszkodjon, de akkor kezdjen már valamit azzal a csöpögéssel, hogy legyen már tisztább, szárazabb érzése az adott alkatrésznek, mely nem kedveli a nedvességet.

    Nyilván azt is értem, hogy az üzletben lévő eladók miért szeretik ezt a gyártót. Anyagi érdeke fűződik ezekhez, hiszen biztosítást tudnak eladni mellé és el is adják. De jó lenne, ha egyszer előre is elolvasnák annak a feltételeit a vásárlók.

    Kár ezekért, mert tényleg jól néznek ki a gépek. Akár még jól is moshatnak. Nem tudom, nincs nekem, így azt megítélni nem tudom. UK tesztekben jól szerepeltek. De azok más modellek.

Új hozzászólás Aktív témák