Új hozzászólás Aktív témák

  • #32577792

    törölt tag

    válasz stellaz #42092 üzenetére

    Kéretik pontosan olvasni és értelmezni amit írtam.
    Azt is tedd hozzá, amit lentebb írtam. Ettől még lehet jó mosógép, lehet, hogy jól is mos, de azt nem tudom megítélni mert nekem nincs. UK teszteket is írtam, hogy ott jól szerepeltek.
    Egészen pontosan mi a probléma? Az, hogy leírtam, hogy van, ahol jól szerepelnek vagy az, hogy leírtam a hazai, mezei szerelő tapasztalatát? Csak jó szabad írni róluk vagy lehet írni azt is, ami károkat okozhat?

    Szóval: hol tálalom tényként?

    Még szerencse, hogy több nyelven van kiadva, mi lenne szegény bevándorlókkal akár nálunk, akik nem tudnak magyarul, vagy mondjuk az osztrákoknál azokkal a magyarokkal, akik nem tudnak németül? :)
    De nézz meg egy internacionálés termék ismertetőjét: 1 oldalon kinyomják a világ 2875443 nyelvén. Ezzel letudva a nyomtatási költség, a válogatás, hogy melyik piacra, melyiket csomagolják mellé :)

    Ha LG-t szeretnél, nyugodtan vedd meg, ezt szerintem sok alkalommal írtam már itt is. Ezután is fogom. Az indokokat is leírtam többször. De azt nem fogom, hogy tökéletes, mert lehetséges - és ahogy látni is, valós is - hibaként igenis benne van, hogy kukázni lehet őket.

    "okozhat" "hibaforrási lehetőség"

    "Lehet ezt sokat emlegetni, de nem eleget! Az LG DD-ben olyan hibaforrási lehetőség van, ami komoly károkat okozhat."

Új hozzászólás Aktív témák