Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz xxxjjjkkk #42666 üzenetére

    Mindenkinek más a fontos!
    Azért a lidlis mosópor minőségéről lehetne vitatkozni, már csak összetételben is mekkora arányban tartalmaz tenzidet a folyékony mosószerekhez képest, vagy a folyékony Ariel, Persil pároshoz képest.

    Manapság a mosópor használata már kerülendő az alacsony hőfok miatt <40, mivel a gél sokkal jobban feloldódik a vízben ezen a hőmérsékleten. Márkától függetlenül szerintem érdemes rá áttérned, egyrészt biztosan kevesebb kell belőle, másrészt felesleges lerakódások nem keletkeznek a gépben.

    Márkák összehasonlítása: a te tapasztalatod egy dolog, azt azért remélem nem gondolod komolyan, hogy egy belépő kategóriás mondjuk 80 ezer forintos gép simán összehasonlítható a nála kétszer vagy négyszer olyan drága gépekkel.
    Ahogy mások is írták, ettől még a 70 ezres gép moshat tisztán. Kommersz suzukival és X6-os BMW-vel is el lehet jutni ugyan oda, ugyanakkor mindenki érzékeli a különbséget.

    A magasabb kategóriás mosógépek jelentős része sokkal jobban testre szabhatóbb, kevésbé van megkötve a kezed a fix programokkal.
    Ne az átlag ruhád nézd, egy gőzfunkciós gép a fehér ingekkel tök máshogy bánik, mint a hagyományos. Gyerekruhák, allergiások esetén az extra öblítő funkció, a >4 féleképpen variálható centrifugálási sebesség, automatikus mosószer, öblítőszer adagolás, extrák mind, mind kényelmi funkció...

    Persze lehet mutogatni, meg álomba ringatni magad, mindenki azt vesz amit akar...

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák