Új hozzászólás Aktív témák

  • Rotyi

    aktív tag

    Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni.
    Néhány évvel ezelőtt új házba költöztünk. A régiben a feleségem gáz tűzhelyen főzött. Az új házban bizonyos okok miatt nem lehetett gáztűzhely, ezért akkor mi egy kerámialapos tűzhelyet vettünk. Na ezen nagyon utál főzni.
    A legnagyobb probléma az, hogy tulajdonképpen a beállítható fokozatok (1-9) igazából nem is fokozatok. Míg gázon ha lejjebb hajtotta, akkor forrás után a levest pl. lehetett még főzni. Most ha résen van és idejében lekapcsolja alatta, akkor is kifut, hacsak nem húzza át másik lapra.A 9-es fokozaton fel lehet forralni az ételt, de ha lejjebb hajtom akkor nem kevésbé melegít, hanem tulajdonképpen szakaszosan, ki-be kapcsolgat a lap.
    Kérdésem, hogy egy indukció lap ilyen szempontból mennyire lenne más? Jobban hasonlít ebből a szempontból a gázoshoz?
    Remélem érthető voltam :D , előre is köszönöm a segítségeteket.

    Ami majdnem az, az nem az!

Új hozzászólás Aktív témák