Új hozzászólás Aktív témák

  • JanóManó

    csendes újonc

    válasz LógaGéza #44053 üzenetére

    Candy: melyikre van 5 év GYÁRI gari?
    Elux és klónjai: 1 év gari, ha promó van akkor +3 év adott márkanévre. 4 évvel vállalható a márka. Kevesebbel már azért zicher nem venném meg, legyen az akármilyen "nagy név" is a hazai piacon.
    Neff: ne tegyük már egy lapra magasabb árba tartozó terméket azzal, amiről szó volt. Egyébként is tudott, hogy Bosch termék, ahogy az AEG meg elux termék. Ettől még lehet jó és kevésbé is. (érdekes lenne tudni, egy garis promó mennyit dob a eladásokon, mert az mutathatja, hogy mit gondolnak az emberek erről a témáról, de nyilván ez 7 pecsétes titok )
    Bosch esetén is lehet találni olyat, aki 2 hétre kapott időpontot szervizesnek. (elég jó kereső motor van a fórumokban, akár több szóra is lehet keresni, le a kalappal a fejlesztők előtt)

    Azt gondolom, hogy igenis fontos egy gyári garancia mértéke, tudjuk, hogy a hiba bármikor jöhet, én nyugodtabban alszom, ha tudom, hogy vélhetően 4-5 évig nem kell rá költeném. De ki hogy érti ezt.
    Láthattuk, hogy itt is valaki nem az AEG gépet vette meg, hanem az Electroluxot, gondolom a 1+3 év gari miatt. Tehát valamilyen szinten mégis fontos!?

    Pumma:
    Igen, olvastam a fórumot, tudja mindenki, hogy TE csak egy márkát ismersz el, az pedig nem mondom ki melyik, mert nem kapok érte pénzt ;]
    Olyan dolgokat akarsz bemagyarázni másoknak, melyek köszönő viszonyban se nincsenek az igazsággal. Van egy ellenszenved, ezért vészmadárt játszol a fórumon. Ha valakinek ez nem tetszik, nekiállsz rászállni az illetőre, illetőkre, akár személyeskedve is, provokálva azokat.
    Mint említettem, sokat olvastam vásárlás előtt. Sokan - 95% - pozitívan vélekedik arról a márkáról, amit Te szándékosan igyekszel rossz színben feltüntetni. Talán 1 olyat olvastam, akinek olyan problémája volt, hogy inkább másik márkát vett helyette. Ez bőven kiváló. Volt olyan is 1 talán, akinek 2 héten belül kint volt a szerelő, és ezen időn belül kicserélték a gépét is. Nem hónapok!!!
    Kicsit gondold át a tevékenységed, elfogadom, hogy Te ilyen vagy, de fogadd el Te is, hogy másoknak más a véleménye és nem akarj olyat tenni, amivel egy cégnek, vállalkozásnak próbálod nagy nyilvánosság előtt a rossz hírét kelteni! Ez már az a kategória, ami sértheti egy vállalkozás jó hírnévhez való jogát, még itt arc nélkül is!

    [ Szerkesztve ]

    Erika9

Új hozzászólás Aktív témák