Új hozzászólás Aktív témák

  • JanóManó

    csendes újonc

    Erről írtam. Ezt olvastam itt a topicban! Nem is értem a módokat. Teljesen újként keresve a nekem fontos infókat botlottam bele olyan maszlagokba, szándékos és rosszindulatú lejárató kampányba cégek ellen, mintha csak elsétálnék az utcán és látnám a hirdető oszlopokat. Látható és elismerten nulla gyakorlati tapasztalattal rendelkező tag/ok ontják magukból ezt a stílust. Fentebb is ékes bizonyítéka, ha valaki nem ért vele egyet, már támadja is a másikat. Nincs halvány lila durranása sem adott supportról, mert ő ugyan olyat soha nem venne, de rásüti a billogot, hogy az szar.

    Vannak itt fanatikusok, de érdekes, amiről van tapasztalata, arról beszél, hitelesen, nem süt bélyeget olyanra, amit nem ismer. Korrekt.

    Nem tudom, de egy "szakmai" topicba kell ilyen?

    -------------------------------

    Ami 5 év garis, az annyi. Nem a bolt vállalja, hanem a gyártó. Ha ott szerepel náluk, akkor annyi.
    Láttam én már az eltartott Árukeresőn Serie 4-es mosógépet 8-nak leírva egy forgalmazónál... Sőt embereket átverni a MM-ben jótállási idővel kapcsolatban. (Bosch mosógép 2+3 olyan nem létezik mondták, ezért eladták a biztosítós +3 évet, amikor szembesítettük őket: így akkor 8 év a gari volt a válasz)

    Erika9

Új hozzászólás Aktív témák