Új hozzászólás Aktív témák

  • Konflikt

    addikt

    válasz Sinkapeter #45224 üzenetére

    szia, koszi a valaszt

    Négy év "teljeskörű garanciát" adtak hozzá, a három év alatt háromszor volt kint a szerelő egyéb problémák miatt, plusz egy évesen hólyagosodott a teteje.
    ugyanez. 4 ev gari, mar voltak kint 2x mert hibat dobalt, mostmeg a rozsda a fedelnel, de a mosogep fedelhez kozeli reszenel is, nem csak a fedelen.

    Külön írásban kellett bejelenteni, mert szerintük nem garanciális hiba, meg egyébként is rosszul használom az ajtaját.
    ugyanez, szinten hulyenek neznek hogy nem jol hasznalom (mintha bakker OKJ mosogepuzemeltetoi nelkul hozza sem lehetne nyulni). haho, a dobot meg lehet csinalni rozsdamentesre, a fedel fem reszeit mar nem?

    Felajánlották, hogy méltányosságból az alkatrészt állják, a kiszállási díjat kellett nekem.
    nekem eddig semmi, az elso koros lepattintason vagyok tul, de most a valaszban szetszedtem minden mondatot.

    Akkor visszaírtam, hogy a helyzet gyors megoldása miatt ebbe beleegyezek, de nem fogadom el, hogy nem garanciális hiba, főleg azért, mert a használati utasítás sehol sem tér ki az ajtóra.
    pontosan.. az en hasznalati utasitasom sem emlit egy szot sem a fedelrol.

    Másfél év után a csereajtó is elkezdett rohadni, plusz már a gép palástjának a teteje is. Leírtam, hogy most már nem tudják rám fogni a rossz használatot, mert úgy lett beállítva a mosógép, hogy a fürdőszobaszekrénytől nem is lehet kinyitni teljesen a tetejét. Egy hónap után csereutalványt kaptam.
    akkor vegul happy end lett, ennek orulok. kivancsi leszek mit sikerul nekem vagy tovabb kell mennem fogyasztovedelemhez. mert nem fogom annyiban hagyni.

    Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

Új hozzászólás Aktív témák