Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz Norby86 #50339 üzenetére

    Mindenféle véleményt olvashatsz a neten, és annak az ellenkezőjét is, de a legjobb, ha magad tapasztalsz. Az előbbi linken találhattál megoldást a rántott húsra, de már BBéci is írta a serpenyőt, krumplinak meg a sütőt. Vagy mint ott a videókon a panírozott hús 2 oldalát serpenyőben megpirítani és utána sütőbe készre sütni. Vagy csak panírozott karajt, csirkemellet, combot, halat venni, ami a sütőben megsüthető. Vagy étterem. Kinek melyik módszer tetszik, a szerint. Ha választani kéne, hogy olajos rántott hús+ olajban sült krumpli vagy egészség, asszem a legtöbben utóbbit szeretnék.

    Ha mégis, akkor meg sok olajjal működőt(3-4 liter), és sűrűn cserélni. Nem szabadna olyan sokáig használni az olajat, mint a takarékos házi asszonyok. Ha már elszíneződik, rögtön csere, a fáradt olajat a Mol kutakon átveszik. A Fritelnek van és a Tefal FiltraOne és FiltraPro is ilyen, hogy az aljában van a szűrő, ami a morzsák nagy részét felfogja [link] . Bár a kisebbnél nem kivehető a tartály, meg egyéb negatív vélemények is vannak. Az a jobb, ha nem a tartály alatt van a fűtőszál, hanem az olajba merül + hideg falú is, ilyen van a Filtronnak turbós is, persze nem olcsón [link] . A többi gyártónál nem tudom van-e ilyen.

    Úgy tűnik nem elégedettek a filteressel, mert van újabb technika: T-Fal EZ Clean Fryer and French Fries. Ennek van egy olajtartálya az olajsütő alján, mint az autószerelőnél a leeresztő edény, amibe lefolyik és az tisztítja meg, de látszólag már sötétebb az olaj, akkor lehet, ez se nagyon válik be.

Új hozzászólás Aktív témák