Új hozzászólás Aktív témák

  • hatD

    tag

    válasz dm1970 #52194 üzenetére

    Köszönöm segítő szándékodat.
    A hűtő és fagyasztó valóban jól hűt, mert ezt az állapotot napok óta tartja, igaz a fagyasztótér a reklámmal szemben nem egyenletes hőmérsékletű, de ezzel nincs bajom.
    Gyakorlatilag minden rendben lenne, hozza az elvárásokat, viszont 5 perces időközönként csipog 15 mp.-ig, semmilyen fényjelzés, vagy hiba kód nincs (csak a két tér beállított hőmérséklete látszik), a rendelkezésre álló gombokkal nem törölhető a csipogás. (egy kicsit halkul)
    Kísérletezve bekapcsoltam fél órára az Eco Friendly (energia takarékos) üzemmódot, ez -15 fokos fagyasztó és +7 fokos hűtőteret garantál, mivel előtte ennél 2-3 fokkal hidegebb volt, nem lett volna szabad meleg riasztást adnia, ebből gondolom, hogy ez valami más gondra utal, valami ismeretlen és nem azonosítottra.
    Elektromosan többször percekre kikapcsoltam, újra indítottam, folyamatos teljesítményt mérek, ez azt mutatja, hogy a 0,3W-tól a 135W-ig változik az energia felvétele, a napi fogyasztás belül van a reklámozott értéken.
    Van rajta Smart diagnosztika amit elvileg e vevőszolgálat tud dekódolni, ezt viszont csak egyszer tudtam véletlenül lefuttatni, mert ez sem úgy működik ahogy leírták, pedig van pár éves gombnyomási, illetve nyomva tartási gyakorlatom.

Új hozzászólás Aktív témák