Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    válasz Citroware #52702 üzenetére

    Talán nem fogják leharapni a fejem a következő gondolatokért.

    A linked nem ér semmit sem. Kinek melyik gyártó a szimpi, azt fogja venni évek múlva is.

    Azt vedd meg, amelyik tetszik és a legtöbb gyártói garancia van rá. Gyártói, nem biztosítós garancia! Jelenleg a Beko a favorit ebben az 5 év teljes körű gyártói garanciájával.

    Nagy különbség nincs a gyártók minősége között, ezek a gépek abba a kategóriába tartoznak, hogy "fogyasztói társadalom". Teljesen mindegy melyiket választod, nem fog évtizedekig dolgozni. Amelyik szimpatikus a családnak.

    Illetve van egy másik világ a mosás-konyha világában: Miele

    Sokkal nagyobb eséllyel fog évtizedekig üzemelni ez a gyártó terméke. Az ára nem véletlenül annyi. Nekem a Miele szárítógépem 20 évet ment hiba nélkül. A családban van Miele mosógép, szegénykém már több mint negyed évszázados, s vígan mos a családra. :)

    Nem akarlak rábeszélni a Miele-re, eszemben sincs. Bár egy használt, de garanciával árult Miele mosógéppel járnál a legjobban. Azt olcsóbban megkapod, mint amiket nézegettél és vigyorogva fogja nézni a halálukat is, miközben még ő dolgozik.

    Én AEG/Electrolux párti vagyok, itt [link] meg tudod nézni a bemutató videókat a gépekről. A mostani AEG gépem már 10 életévében jár, jó egészségnek örvend, de az utódai már biztos nem fogják ezt megélni. Ha cserélek, én biztos szintet lépek felfelé.

    Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

Új hozzászólás Aktív témák