Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz ggeleven #57841 üzenetére

    Nem csak náluk vannak az 1C-nél keverve a fotók, hanem több ismert forgalmazónál is: Ipon, Bestbyte, PCX, stb. De egyébként nem is csodálom, mert lassan követhetetlen a Xiaomi szortimentje. Őszintén szólva, nem is igazán értem, hogy miért kell ilyen gyakran frissíteni a modelleket, ráadásul úgy, hogy néha az egyik csatlakozása nem is kompatibilis a másikkal. A komolyabb porszívó márkáknál nincs ilyen nagy kapkodás, hogy éves szinten 4-5-6 féle modellt dobnának a piacra. És ilyenkor ugye, rögtön fel is merül a későbbi alkatrész utánpótlás kérdése...

    A Handheld 1C-nek 3 teljesítményfokozata van (kb. 60 perc ECO, 30 perc normál, 8 perc max fokozat), 25.2 V-os akkumulátora, nagyobb HEPA szűrője, mosható szivacs előszűrővel.

    A Roborock Handheldnek 2 fokozata van (kb. 30 perc normál, 6 perc max fokozat), 21.6V-os akkumulátora, egy egészen pici HEPA szűrője, gumiperemes, mosható textil előszűrővel.

    Ezen felül, az 1C max szívóereje 120AW, a Roborock handheld-é 100AW. De ennek különösebben nincs jelentősége, én nem is használom max fokozaton.

    Ha kivárod az újabb black friday-t, addigra talán megint egy újabb modellel jelentkezik a Xiaomi. ;]

Új hozzászólás Aktív témák