Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz ribarszki #62086 üzenetére

    Pont ilyen jellegű tapasztalatot vártam! Ezek már értelmezhető kritikák. Az, hogy "nem egy tigris" az szerintem értelmezhetetlen fogalom egy mosogatógépnél. Nem tudom Te melyik mosogatógépet vetted, de nekem az általad felsoroltakból csak a viszonylagos hangossága köszön vissza, de ez az egyéb konyha csörömpölések, TV, rádió mellett fel sem tűnik. A szobába meg nem hallatszik be. (Ami inkább zavaró, az a TEKA dupla motoros elszívóm, ami tényleg hangos, pedig pont azért választottam anno ezt a típust, mert az adatlapja szerint a leghalkabbak közé tartozik.) A rácsok semmivel sem vékonyabbak mint a korábbi gépemnél. Az állítható magasságú kosárral meg még sosem volt bajom, sosem esett ki a sínből. 4 éve strapáljuk. Megnéztem, nem is tudom hogyan tudna kiesni? Lehet, hogy típusok között is van szerkezeti különbség? Nekünk egy DSS28020X típus van, nagyon elégedettek vagyunk vele!
    A másik amit nem értek, hogy RetepNyaraB azt írta "...én több Beko mosógéppel voltam elégedetlen pont mosásilag, tisztításilag is". Akkor miért vett újra meg újra Beko mosógépet?
    Értelmezésem szerint a "több" az több mint 2 gép. Ha én már a másodikkal is megszívom, akkor biztos nem veszek harmadikat (de én még másodikat sem) abból a típusból. Én pl. úgy "megégettem" magam az AEG hűtőnkkel (háromszor romlott el 4 év alatt tetemes költséget és és hosszú kiesési időt okozva), hogy nekem biztosan az életben nem lesz több AEG hűtőm, pedig lehet, hogy az újak már sokkal megbízhatóbbak. Nekem már tapasztalati előítéletem van vele. Persze mint írtam, lehet, hogy az újak már megbízhatóbbak, de a nyár közepi majdnem egy hónapos alkatrészre várás nálam nagyon kiverte a biztosítékot. Ezzel a hűtőmárkával való kísérletezést így meghagyom másnak. Ha valaki egy Beko-val jár ugyanígy, azt is megértem. Én csak a márkával kapcsolatos általánosítást utálom!

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák