Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456z

    őstag

    válasz BB9000 #64812 üzenetére

    Tulajdonképpen nem igények ( még ). Infragrillem volt régen egy mikrohullámú sütőben, emlékeim szerint azért az nem 4mp, sokkal több ( inkább percek, bár valóban én sem látom feltétlenül indokoltnak ), de van e más előnye?
    Lágy ajtócsukódást próbálgattam már, de azon kívűl, hogy placebóként fokozza a minőségérzetet, valójában nélkülözhető, nem? Félő, hogy néhány év elteltével ez is csapódni fog, kézzel csukós lesz. Gorenjében találtam mindent a rá szánt összegen belül, de görényről annyi rosszat olvastam már, hogy nem merem. Találtam egy szimpi beko-t, 5 év gar csábító, de Gorenje kategóriának gondolom. Whirlpool Electrolux valami hiányzik, ami az előző kettőből, ezért kérdeztem őket. Mellettük szól, hogy egyes gépeik nagyon rég mennek már ( kivéve mosógép, utolsó nem egész négy évesen adta meg magát. Az első hullám idején, a zárás kezdetén heteket igért a szervíz, ezért vettem gyorsan mást, de később rendesen megcsinálták gariban, még a rohadt tetőt is hozta és cserélte a szerelő...), wh hűtő már 18 éves, nem is lesz más. Ettől a kettőtől nem félek a kommerszek közül, Bosch Siemens stb sose volt, Miele nem az én kategóriám.

    Sütőnél még szempont a csatlakoztatási teljesítmény, mindenképpen 3kw alatt szeretném, a jelenlegi 2.5kw, gondolom ezt még elbírná. Nem akarok ELMÜ bővítést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák